德育方法学校管理学习方法孩子培养学校规章家庭教育幼教早教学校总结教学论文教育论文学校活动学生作文招生培训招聘教师投稿
广东女装一件代发微信女装批发加盟广州俪伊饰尚女装淘宝网店加盟微信分销

2011年高考题4jW中国德育网,中小学德育网
1. (新课标)The prize will go to the writer ____ story shows the most imagination. A. that B. which C. whose D. what4jW中国德育网,中小学德育网
2.(天津)The days are gone ____ physical strength was all you need to make a living. A. when B. where C. that D. which 4jW中国德育网,中小学德育网
3. (湖南) Julie was good at German, French and Russian, all of ____ she spoke fluently. A. who B. whom C. which D. that4jW中国德育网,中小学德育网
4. (江西) She showed the visitors around the museum, the construction ___ had taken more than 3 years.4jW中国德育网,中小学德育网
A. for which B. with which C. of which D. to which4jW中国德育网,中小学德育网
5.(浙江) English is a language shared by several diverse cultures ,each of ____ use it somewhat differently. A. which B. what C. them D. those4jW中国德育网,中小学德育网
6.(浙江) A bank is the place ____ they lend you an umbrella in fair weather and ask it back when it rains. A. when B. that C. where D. there4jW中国德育网,中小学德育网
7. (安徽) Whatever is left over may be put into refrigerator ,___ it will keep for two or three weeks. A. when B. which C. where D. while4jW中国德育网,中小学德育网
8.(四川) The school shop ____ customers are mainly students, is closed for the holidays. A. which B. whose C. when D. where4jW中国德育网,中小学德育网
9.(江苏) Between the two parts of the concert is an interval,____ the audience can buy ice-cream. A. when B. where C. that D. which4jW中国德育网,中小学德育网
10(福建) She has a gift creating an atmosphere for her students ____ allows them to communicate freely with each other.4jW中国德育网,中小学德育网
A. which B. where C. what D. who4jW中国德育网,中小学德育网
11.(北京) Mary was much kinder to Jack than she was to the others ,___ of course , made others upset. A. who B. which C. what D. that4jW中国德育网,中小学德育网
12.(山东)The old town has narrow streets and small houses ____ are built close to each other. A. they B. where C. what D. that4jW中国德育网,中小学德育网
13.(陕西) I walked up to the top of the hill with my friends, ____ we enjoyed splendid view of the lake. A. which B. where C. who D. that4jW中国德育网,中小学德育网
14.(大纲)Ted came for the weekend wearing only some shorts and T-shirts, ____ is a stupid thing to do in such weather. 4jW中国德育网,中小学德育网
A. this B. that C. what D. which4jW中国德育网,中小学德育网
15.(上海)You’ll find taxis waiting at the bus station ___ you can hire to reach your host family. A. which B. where C. when D. as4jW中国德育网,中小学德育网

4jW中国德育网,中小学德育网
答案:4jW中国德育网,中小学德育网
1.C 2.A 3.C 4.C 5.A 6.C 7.C 8.B 9.A 10.A 11.B 12.D 13.B 14.D 15.A4jW中国德育网,中小学德育网

收藏此页   好友分享  我要打印  我要投稿

免责声明:

① 凡本站注明“稿件来源:bet36官方网址 ”的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属本网所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他方式复制发表。已经本站协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明“稿件来源:bet36官方网址 ”,违者本站将依法追究责任。

② 本站注明稿件来源为其他媒体的文/图等稿件均为转载稿,本站转载出于非商业性的教育和科研之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如转载稿涉及版权等问题,请作者在两周内速来电或来函联系。

广告服务 | 联系方式 | 服务器租用 | 女装一件代发 | 广州数据中心 | 童装批发 | 客服QQ938040335

bet36官方网址 的严正声明 | 版权所有 广州互联PIIS.CN

ICP/ISP经营许可证号:粤B2-20061054 | ICP备案中心

2011年高考定语试题

来源:中国德育网  投稿人:网络转载  时间:2011-12-21  浏览次数: